Winactie: sint- en kerstpakket

  • Blog

De feestdagen komen in zicht. Hoewel deze dagen heel gezellig en sfeervol kunnen zijn, zijn ze geregeld ook beladen. Soms gewoon totaal niet leuk. Zo voelde ik mij bijvoorbeeld heel eenzaam toen ik vorig jaar oudejaarsavond alleen doorbracht.

Nare feestdagen gun ik niemand. Met deze winactie hoop ik de decembermaand voor iemand net iets fijner te maken. Wat kan je winnen? Een mini sint- en kerstpakket vol met leuke en lekkere dingen.

Hoe maak je kans?

  • Laat een reactie achter onderaan deze post (met e-mailadres) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je vertelt waarom jij of iemand anders het sint- en kerstpakket moet winnen.

Voorwaarden

  • Je kunt meedoen tot 23 november 2020. Maandag 23 november 2020 kies ik een winnaar en mail ik diegene.
  • Om kans te maken op het sint- en kerstpakket, moet je in Nederland wonen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Ik ben niet aansprakelijk voor een beschadigd of kwijtgeraakt pakket.

Deze winactie is afgelopen. De winnares van het sint- en kerstpakket is Marjoleine. 

 

Wil jij de feestdagen voor iemand anders net wat leuker maken? Libelle zette 21 dingen op een rij die je de feestdagen voor een ander kan doen.

 

Follow my blog with Bloglovin

Reacties   

# Jolanda 05-11-2020 20:30
Hoi, ik kwam via Twitter op je site en zag deze mooie actie die je hebt. Ik zou graag het pakket willen winnen voor een kennis van mij. Ik ken haar van vroeger en van wat ik af en toe op Facebook voorbij zien komen over haar leven heeft ze het best wel moeilijk. Ik zou haar heel graag verrassen met zo'n leuk pakket :)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Galinka van Bokhorst 22-11-2020 14:00
Wat een leuke actie is dit om iemand te verassen met een Sint en kerstpakket. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder, omdat ze alle gezelligheid nu erg mist. Nu haar koor niet meer doorgaat, er geen Sint bingo is en ook geen kerstactiviteiten. Ze mist haar vrijwilligerswerk vest wel nu en zit nu heel veel alleen binnen. Hiermee zou ik haar willen verassen en haar te laten zien dat we aan haar denken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Marja 23-11-2020 07:15
Ik doe graag mee voor mijn zoon. Het is niet makkelijk in deze tijd, veel dingen moeten/gaan anders. Dagelijks wordt je hiermee geconfronteerd en er is geen andere weg. Weg al het bekende en vast vertrouwd patroon. Vaak erg lastig... Daarom wil ik hem positief verrassen met een mooi pakket❤ Met doorzetten, positief zijn en liefde komen we er wel door.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Jacqueline 30-11-2020 17:01
:oops: Watceen super lieve actie doe heheel graag mee voor mijn gezinnetje :P
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2020 Autistmijwat

Een blog over leven met autisme. 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.